بنتى اخدت تطعيم شهوروباليل جالها دوزنتاريا ودم ومخاط فى البراز واخدت ح

icon 6 مارس 2016
بنتى اخدت تطعيم 4شهوروباليل جالها دوزنتاريا ودم ومخاط فى البراز واخدت حقن ماكسبيم 500نصف سم كل 12ساعه هل كده فيه ضرر عليها وفعلا كده مفعوله راح هى اخدت 6شهور فى معاده دا يكفى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
--تحليل البراز لتشخيص جراثيم او طفيليا ت والكشف الطبي عموما لتشخيص سبب المخاط والدم--- اختيار الدواء المناسب واخذه بالطريقه المناسبه بعد الكشف الطبي بواسطة اخصائى الاطفال--لا ارى شخصيا اعطاء حقن لهذا السبب بدون ادخال مستشفى --الطبيب المعالج ادرى----اعطاء المطاعيم في مواعيدها عادي---
الدكتور محمد محروس التلاوى
طب أطفال
لاعلاقه بالدوسنتاريا بالتطعيم ولا تاثير للمضاد الحيوي علي التطعيمات