السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا عندي طفلة عمرها 5اشهر أنفها مسكر وبتتدايق بليل كتير يعني بنضفلها ياه بس برضو بتدايق هل يمكن ان استخدم لها بخاخ اليركسيم

icon 14 مارس 2019
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا عندي طفلة عمرها 5اشهر أنفها مسكر وبتتدايق بليل كتير يعني بنضفلها ياه بس برضو بتدايق هل يمكن ان استخدم لها بخاخ اليركسيم

إجابات الأطباء على السؤال

د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
هل ده اسم بخاخ ماء البحر؟لو كان كده يبقى امن وممكن استخدامه