ابنى رائحة بوله نفاذة وكريهة وتحليل بوله مفيش فيه مشكلة لا يتناول اى ادوية حاليا العصائر كل يومين او تلاتة ممكن الشيبسى والويندوز وخلافه كل اسبوعين مرة ممكن اعرف ايه المشكلة

icon 25 سبتمبر 2018
ابنى رائحة بوله نفاذة وكريهة وتحليل بوله مفيش فيه مشكلة لا يتناول اى ادوية حاليا العصائر كل يومين او تلاتة ممكن الشيبسى والويندوز وخلافه كل اسبوعين مرة ممكن اعرف ايه المشكلة

إجابات الأطباء على السؤال

التشطيف يكون الماء من الامام الى الخلف يهتم بشرب ماء كاف وممنوع السكر   بشرب حلبه وياكل بقدونس  ويعمل مزرعه للبول مع عد بكتيرى

الدكتور عمرو مختار
طب أطفال

التشطيف يكون الماء من الامام الى الخلف يهتم بشرب ماء كاف وممنوع السكر   بشرب حلبه وياكل بقدونس  ويعمل مزرعه للبول مع عد بكتيرى

د. كمال عقل
الكلى
يحتاج إلى اعاده تحليل البول و مزرعه بول كبدايه. افضل عينه هي اول بول في الصباح تؤخذ من منتصف مجرى البول