بعمر ال و شهر وتحت عنده ٣ اسنان و فوق ٤ اسنان بس متاكلين شويه و نص ال

icon 10 ديسمبر 2014
ابني بعمر السنه و شهر وتحت عنده ٣ اسنان و فوق ٤ اسنان بس متاكلين شويه و نص السنه طبيعي و النص اللي تحت شبه شفاف و متاكل كانها اقصر من الطبيعي وريته لدكتورين واحد قال نقص كالسيوم و التاني قال تسوس و ملهاش اي حل لحد ما توجعه و نخلعها!! وان ملهاش علاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسل حبوب
طب اسنان
على الاغلب في هذا العمر لا نفعل شيء ولكن الانتباه من زجاجة الاطفال 1-عدم استعمال السكر في حليب الاطفال 2-استعمال الحلمات من مادة السيلكون 3-لا ينام الطفل و الزجاجة في فمة 4-اذا كان في لهاية يجب تركها