لقاح استرزنيكا لمرض السكر

icon 23 مايو 2021
لو سمحتم انا امي عندها سكر ودهون علي كلي وابويا عنده ضغط عالي هل لقاح استرزنيكا مناسب ليهم ولا ممكن يكون ليه اضرار

إجابات الأطباء على السؤال

د. علي سالم
طب عام
يفضل سينوفارم لاصحاب الامراض المزمنه ولكن اذا لم يتواجد سوي استرازينكا لا مانع من اخذه بشرط تظبيط السكر ومتابعته بصورة دوريه

تعليقات الزائرين

M M

بعد ما اخدت المصل عرفت الدكتوره إني سأتزوج بعد شهر قالت لي أجل الخلفه لمده ثلاثه اشهر على الاقل ماذا أفعل

icon 24 مايو 2021