ماهو تاثير ادويه وقف النزيف مثل كابرون و دافلون على الجنين مع العلم انى حامل فى الشهر الخامس ومده اخذ الادويه ثلاثه اسابيع

icon 20 سبتمبر 2015
ماهو تاثير ادويه وقف النزيف مثل كابرون و دافلون على الجنين مع العلم انى حامل فى الشهر الخامس ومده اخذ الادويه ثلاثه اسابيع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
لا يوجد تأثير

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت يا دكتور انا حامل في الشهر الرابع ونزل عليها دم والدكتور كتب لي على حقن برونتوجيست لبوس برونتوجيست و حبوب كابرون حقن هيموستوب كل ده تمام بس الكل قلقني من حقن كابرون هل هي فعلا يؤثر على الجنين او على نمو الجنين او ايا كان ارجو الرد

icon 28 أبريل 2020
D D

انا في نص الشهر الثاني ونزل عليا دم بسيط احمر مع وجود اعراض مثل اعراض البريود ورجلي وبطني واخدت حقنه كامرون لوقف النزيف ووقف بس في صوت دربكه في بطني هل دا طبيعي بالله عليكم حد يطمني

icon 19 يناير 2023