ماذا افعل عند الولادة لتجنب اعطائي طلق صناعي واريد اشياء تحمي الطلق الطبيعي ؟؟؟

icon 29 أغسطس 2012
ماذا افعل عند الولادة لتجنب اعطائي طلق صناعي واريد اشياء تحمي الطلق الطبيعي ؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
There are no much you can do to make sure that you will not need augmentation....طلق صناعي , However, it is suggested that being mobile in the early stages of labour make sure that you are well hydrated, may help make your contractions more effecient. Regards