في يوم نزول الدوره نزل افراز بني فاتح مخلوط بدم واستمر ثلاث ايام واراه عندما امسح فقط وعملت فحص حمل طلع سالب بعد تاخر الدوره بيوم واعاني من الم في صدر والان بدات افرازات شفافه بيضاء تنزل وانتفاخ بالبطن ماهذه الاعراض

icon 21 يناير 2015
في يوم نزول الدوره نزل افراز بني فاتح مخلوط بدم واستمر ثلاث ايام واراه عندما امسح فقط وعملت فحص حمل طلع سالب بعد تاخر الدوره بيوم واعاني من الم في صدر والان بدات افرازات شفافه بيضاء تنزل وانتفاخ بالبطن ماهذه الاعراض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
ممكن تكون اعراض التهابات مهبلية وعليك مراجعة الطبيب

تعليقات الزائرين

samsama samsama samsama samsama

عملت تلقيح صناعي بقالي 17يوم النهارده ودورتي كان ميعادها امبارح ونزل افرازات بني فاتح حللت دم رقميي طلع سالبي والنهارده نزل افرازات صفراء ونزول افرازات بني مخلوط بدم فاتح وبسيط

icon 8 يوليو 2021