عندي اتساع بالمهبل ازاي يرجع زي ماكان قبل هل رياضة مفدة و عندي هواء يط

icon 17 أكتوبر 2012
عندي اتساع بالمهبل ازاي يرجع زي ماكان قبل هل هناك رياضة مفدة و عندي هواء يطلع من المهبل ايش الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسماعيل ابو محفوظ
نسائية وتوليد
The causes are usually related to pregnancies and deliveries, in adition, getting older. Surgery is the treatment for that, however, we have to consider if you would like to have more children or not, it is not possible to talk in details about when to or not to have the surgery. it would be better if you talk to a gynaecologist face to face about that. Regards