عملت تحليل حمل منزلي في اليوم ١٤ من حقنه تفجيره ٥٠٠٠ وطلع خط خفيف عملت تحليل ده وطلع موجب وعملت لتأكد تحليل رقم في نفس اليوم وطلع ٧٩ هل ممكن يكون مش حمل او حمل كاذب او كيس

icon 30 مارس 2015
عملت تحليل حمل منزلي في اليوم ١٤ من حقنه تفجيره ٥٠٠٠ وطلع خط خفيف عملت تحليل ده وطلع موجب وعملت لتأكد تحليل رقم في نفس اليوم وطلع ٧٩ هل ممكن يكون مش حمل او حمل كاذب او كيس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور الصيدلاني صدام علي مانع دماج
دكتور صيدله
قد يكون حمل كاذب لانة مازال تاثير الحقنة التفجيرية موجود وهو يحتوي علئ الهرمون المشابه لهرمون الحامل ولا يتم التخلص الجسم منه الابعد 16يوم من اخدا الحقنة التفجيرية يجب عليك الفحص بعد 16يوم من اخدا الحقنة