انا عملت امبارح اختبار في البيت الي هو بالملح والبول ف محصلش تفاعل خالص الا من نحيه واحدة وكان بلونه واحدة كل ثانيه وخلصت البلونات دي علي طول واتكون راسب ابيض دة اكون حامل ولا

icon 3 سبتمبر 2015
انا عملت امبارح اختبار في البيت الي هو بالملح والبول ف محصلش تفاعل خالص الا من نحيه واحدة وكان بلونه واحدة كل ثانيه وخلصت البلونات دي علي طول واتكون راسب ابيض دة اكون حامل ولا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
للامانه انا اول مره اسمع في هذه الطريقه فلا استطيع ان افيدك