انا عملت اختبار حمل في اليوم من الابره التفجيريه وطلع سالب اعيده تاني

icon 18 مارس 2015
انا عملت اختبار حمل في اليوم13 من الابره التفجيريه 5000 وطلع سالب اعيده تاني امتي ولا خلاص مفيش حمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ه فاطمه عطيه
نسائية وتوليد
اختى الفاضله انتى قمتى بعمل التحليل بدرى انتظرى الى موعد الدوره

تعليقات الزائرين

نورا لطفي عبذ التواب نورا لطفي عبذ التواب

هل من الممكن ان يعطي التحلبل سالب بعد الحقنه التفجيريه ب13يوم وايجابى بعد ،14يوم مع العلم انه لا توجد اعراض حمل سوي الم اسفل البطن والظهر

icon 1 نوفمبر 2020
A A

أخدت ابرة تفجير ٥٠٠ وعملت تحليل دم بعد الابرة ب ٧ أيام وطلع سلبي ورجعت عملت تحليل بول باليوم ١٤ وطلع سلبي ممكن تتغير النتيجة ولا أنا استعجلت ؟

icon 18 مارس 2023