انا حامل في الاسبوع الخامس وذهبت لطبيبه وعملت لي سونار وقالت ظهر الجنين في كيس الحمل ولكن لم يظهر النبض وانا خاائفه جدا لاني حملت قبلها واجهضت في الشهر 2 لعدم وجود نبض الجنين

icon 23 أغسطس 2015
انا حامل في الاسبوع الخامس وذهبت لطبيبه وعملت لي سونار وقالت ظهر الجنين في كيس الحمل ولكن لم يظهر النبض وانا خاائفه جدا لاني حملت قبلها واجهضت في الشهر 2 لعدم وجود نبض الجنين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
ما زال مبكرا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بقالى 50يوم مفيش نبض بس حجم بيبكر وطلب اشاعه ثلاثيه علشان مش بين فى سونار المهيبة والا علىةبطنى وانا قلقان وخايفه ممكن رد لو هو مين هيكبر

icon 30 مايو 2021