الم اسفل الظهر وتقلصات اسفل البطن هل ء علامه من علامات الحمل وطعم حديد

icon 25 ديسمبر 2014
الم اسفل الظهر وتقلصات اسفل البطن هل هذاء علامه من علامات الحمل وطعم حديد في الفم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
ﻻ.ليست عﻻمات حمل

تعليقات الزائرين

اميره اشرف اميره اشرف

عملت تحليل حمل ونتيجه كانت عند سي خفيفه لكن ف الم ف بطن واسفل الضهر ودوره متاخره 5 ايام هل كده ف حمل ولا اجرب تيست تاني

icon 29 أغسطس 2022
S S

تأخرت الدوره لمدة اسبوع ولدي تقلصات في البطن مع ارهاق شديد هل هذا من علامات الحمل

icon 19 نوفمبر 2022