من فضلك يا محتاجة علاج الاسمرار وزرقان تحت الابط على العلم انى حامل با

icon 10 أبريل 2012
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته من فضلك يا دكتور محتاجة علاج الاسمرار وزرقان تحت الابط على العلم انى حامل بالشهر السابع ؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يا أختي: ما دمت حامل يمنع عليك استعمال جميع أنواع كريمات التبييض لأن معظمها يحتوي على الزئبق أو الرصاص أو الكورتيزون وهي تؤثر سلبيا على الجنين ، لهذا أنصحك بالصبر إلى ما بعد الولادة وعنده أصف لك العلاج .