علبكم انا عندي هالات سودا وانا من طبيعتي مبحبش احط ميك اب بس بحط تحت ع

icon 9 يوليو 2013
السلام علبكم .. انا عندي هالات سودا وانا من طبيعتي مبحبش احط ميك اب بس بحط تحت عيني بس نفسي الهالات دي متبقاش موجوده وتبقي زي لون بشرتي او اغمق شويه ياريت يادكتور لو فيه كريم للمشكله دي

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
طريقة طبيعية لعلاج الهالات، باستخدام البطاطا الغنية بالفيتامين سي. أُبشر البطاطا النية ثم اعصرها بيديك وبلل كمادة من القطن بها وضعها على عينيك قبل النوم فتترك البشرة متألقة ونضرة. وعلاجها استخدام مرهم الريتينول وكريم Filorga optim eye, وتجنب السهر الطويل أمام التلفزيون والكمبيوتر وتجنب التدخين وعدم التعرض لأشعة الشمس مدة طويلة والإمتناع عن تناول الشاي والقهوة والكولا والمتة والمشروبات الغازية,وتناول الأغذية الجيدة والمتوازنة والمحتوية على الفيتامينات كما يعدّ العلاج بالليزر من أنجح العلاجات وذا نتائج مؤكدة في تفتيح الهالات السوداء