حكمت اني بجن قريت ب من مكان ان تغطية الشعر بالكيس البلاستيك خطا وماينف

icon 13 يونيو 2013
دكتور حكمت اني بجن قريت بأكثر من مكان ان تغطية الشعر بالكيس البلاستيك خطأ وماينفع نغطيه لمن نطرح فيه اي خلطه متل الزيوت وقرات كمان انه يتغطى بالكيس ليسهل امتصاص الخلطه واني بجن مش عارفه فين الصح انه يتغطى او ينكشف دلني دكتور ع الصح والأفضل لفروة الشعر هل بالتغطيه ام بتهويه ولك جزيل الشكر..

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
هناك آراء متعددة ولكل مبرراته، وأنا أرى أنه من الأفضل لفه بكيس نايلون وذلك لكي يبقى محتفظا برطوبته ويبقى التفاعل مع الشعر وأيضا يحمي الشعر من التبلل بالزيوت تحياتي يا ليلاااااس