انا ولدت قيصريه وحصلي التهاب بالجرح وال فتحلي غرزه علشان يصفي الصديد د

icon 23 يونيو 2015
انا ولدت قيصريه وحصلي التهاب بالجرح والدكتور فتحلي غرزه علشان يصفي الصديد دلوقتي مكان الالتهاب فيه حته صغيره مكلكعه تحت الجرح بسنتي واحد ممكن اعرف ده ايه وايه علاجها ضرورى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جلاء عبدالله التلمس
جراحة تجميلية
ممكن ان تكون بسبب غرزة تحت الجلد تؤدي الى التهاب وتكون صديد يجب ازالة هذه الغرزه فقط
الدكتور بسام محمد النوري
الجلدية والتناسلية
لازم تراجعي الدكتور اللي عمل العملية