ان اي نوع من الدواء للتخسسيس الوزن بسرعة ولكن ليس له اي مضاعفات علشان

icon 27 مارس 2011
هل يمكن ان اعرف اي نوع من الدواء للتخسسيس الوزن بسرعة ولكن ليس له اي مضاعفات علشان انا برضع ادا سمحتوا انا عاوزة الرد بأقصي سرعة علشان زوجي مش راضي علي التخنة الي انا فيها من بعد الولادة انا طولي 175 ووزني80 انا عاوزة اي دواء يكون بيضعف علي فكرة الروجيم ما نفع معي انا بترجاكو لجهودكم

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا ينصح بالريجيم القاسي أثناء الرضاعة، لأن ذلك يؤثر على الرضيع، لذلك ينصح بالرياضة اليومية في البيت، وتخفيف الطعام قليلاً، وبعد الفطام تستطيعين أن تبدئي ريجيم كما تشائين.