معنا انى استحلمت بتبقى السئل المنوى اكتمل فى الجسم ولا بيكون فى نواقص فى الجسم انا ممتنع عن العدة بقالى 10 ايام ده كويس ولة لسه مع العلم انا مقبل على الزواج

icon 11 يونيو 2015
معنا انى استحلمت بتبقى السئل المنوى اكتمل فى الجسم ولا بيكون فى نواقص فى الجسم انا ممتنع عن العدة بقالى 10 ايام ده كويس ولة لسه مع العلم انا مقبل على الزواج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
مبروك لقد بلغت!!