لما كان عندي ادخلت شي بحجم ٣سم وانا الان عندي وانا خايف ليكتشفو ده في

icon 18 أكتوبر 2015
لما كان عندي14 سنه ادخلت شي بحجم ٣سم وانا الان عندي 17 سنه وانا خايف ليكتشفو ده في الكشف الطب ارجو الرد سريعا عشان انا تعبت نفسيا و عملت كده مرتين بس

إجابات الأطباء على السؤال

يجب معرفة في حال حصل نزيف أو جرح عميق بعد ذلك. ولكن في كل الأحوال إذا لم يحصل تمزق في الصمام الشرجي ولا يوجد أعراض مثل سلس البراز فإن المنطقة تكون قد تعافت من تلقاء نفسها ولا يوجد ما يدعو للقلق.

للمزيد:

المرجع:

طاقم الطبي

يجب معرفة في حال حصل نزيف أو جرح عميق بعد ذلك. ولكن في كل الأحوال إذا لم يحصل تمزق في الصمام الشرجي ولا يوجد أعراض مثل سلس البراز فإن المنطقة تكون قد تعافت من تلقاء نفسها ولا يوجد ما يدعو للقلق.

للمزيد:

المرجع: