انا متجوز من بالضبط وحياتي الحمد لله كويسة وبحب مراتي وربنا كرمني ببنو

icon 24 أغسطس 2016
انا متجوز من سنة بالضبط وحياتي الحمد لله كويسة وبحب مراتي وربنا كرمني ببنوتة المهم انا حاسس اني مش عارف اشبع جنسيا لدرجة اني ممكن امارس العاده السريه بعد الجماع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ربما عليك محاولة إطالة المداعبة وتأخير الإيلاج ، وعدم الإيلاج إلا بالتوافق، وبدل لعادة السرية حاول إثارة زوجتك مرة أخرى لتشجيعها على الجماع.