انا فرحي بعد شهرين وانا بشتغل في معمل تحاليل واكتشفت من يوم ان عندي فيروس سي بالصدفة حد يقولي اعمل ايه انا ضيعت ومستقبلي ضاع وخايفة افيدوووني بالله عليكم

icon 12 أكتوبر 2015
انا فرحي بعد شهرين وانا بشتغل في معمل تحاليل واكتشفت من يوم ان عندي فيروس سي بالصدفة حد يقولي اعمل ايه انا ضيعت ومستقبلي ضاع وخايفة افيدوووني بالله عليكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لا داعي للخوف ولتضخيم الامور؟...... راجعي الطبيب المختص وستكون الامور على خير ان شاء الله