انا اعانى من برود جنسى متزوجة من سنين واحيانا احس بسيط بس بحس زى العاد

icon 24 يناير 2015
انا اعانى من برود جنسى متزوجة من 4 سنين واحيانا احس بسيط بس بحس زى العادة السرية وهل هى تاثر على الاحساس وهى سبب البرود وهل يوجد علاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
بما انك متزوجه منذ اربع سنوات......... فانه بامكانك مصارحة زوجك عن اماكن الشهوه والاثاره لديك العمليه الجنسيه ممتعه جدا وهي بين طرفين يعمل كل منهما على الاستمتاع وامتاع الاخر