هل استعمال كريم فيد اوت النهارى علبتة لونها ازرق فى النهار وعادى ممكن الخروج بة فى الشمس ونستعملة على طول ولا لة مدة لانتجاوزها ارجو الرد وجزاك الله عنا كل الخير

icon 24 سبتمبر 2013
هل استعمال كريم فيد اوت النهارى علبتة لونها ازرق فى النهار وعادى ممكن الخروج بة فى الشمس ونستعملة على طول ولا لة مدة لانتجاوزها ارجو الرد وجزاك الله عنا كل الخير

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
لا بد من وضع كريم واقي شمسي وعدم الإطالة في التعرض لأشعة الشمس