علاج الهربس لمريض مناعتة ضعيفة ماهى الجرعة المناسبة لعقار اسيكلوفير كم ملى جرام كل كام ساعة هل يقسم اليوم الـ 24 ساعة بأوقات متساوية ام بالنهار فقط ولمدة كم يوم شكرا

icon 4 أغسطس 2015
علاج الهربس لمريض مناعتة ضعيفة ماهى الجرعة المناسبة لعقار اسيكلوفير كم ملى جرام كل كام ساعة هل يقسم اليوم الـ 24 ساعة بأوقات متساوية ام بالنهار فقط ولمدة كم يوم شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مصطفي احمد همام
الجلدية والتناسلية
قرص كل ست ساعات