انا ولدت من شهر واعانى من سواد(كلف)الحمل فى بطنى وفى المنطقة الحساسة ومرحتشى لغاية دلوقتى اعمل ايه

icon 17 نوفمبر 2015
انا ولدت من شهر واعانى من سواد(كلف)الحمل فى بطنى وفى المنطقة الحساسة ومرحتشى لغاية دلوقتى اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
في البداية تناولي حبة فيتامين سي 500 مرتين يوميا بعد الأكل واعتمدي على شرب البرتقال والليمون واستخدمي كريم فيتامين سي 3 مرات يوميا كبداية للعلاج وحتى نواصل العلاج عليك مراجعتي بعد شهر اذ تحتاجين الى كريم آخر