انا جالى اكتئاب من المشكلة اللى عندى وحضرتك موش جاوبت على سوالى انا عا

icon 22 يناير 2013
دكتور والله انا جالى اكتئاب من المشكلة اللى عندى وحضرتك موش جاوبت على سوالى انا عاوزه اسم كريم او مرهم او غسول مصرى يخلى المنطقةة الحساسه لونها وردى لان بعانى من سود فى المنطقة الحساسة نفسها لحد فتحت الشرج ارجوك دكتور ساعدنى من فضلك

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
كريم بيتادين (المصرى) رائع للمنطقه الحساسه و بين الفخذين و تحت الابط ,مطهر ومضاد للفطريات والبكتريا التي هي السبب الرئيسي لاسوداد هذه المناطق.توضع طبقه من المرهم على الأجزاء المصابة من الجلد ويغطى بقطعة من الشاش المعقم أو رباط عند اللزوم ويمكن استعمال المرهم عدة مرات حسب الحاجة.مع كريم رومكس لتفتيح البشرة والاماكن الحساسة مصرح به من وزارة الصحة المصرية 95%حماية ووقاية 230%نضارة اكثر خالى من الكورتيزون يعمل على تفتيح الاماكن الحساسة بفاعلية وامان وحماية ووقاية للبشرة ونضارتها تم الموافقة عليه فى المعامل الفرنسية وهو من خلاصة الاعشاب الطبيعية ويحتوى على مكونات طبيعيةوفعالة آمن
د. حكمت فريحات
طب عام
كريم بيتادين (المصرى) رائع للمنطقه الحساسه و بين الفخذين و تحت الابط ,مطهر ومضاد للفطريات والبكتريا التي هي السبب الرئيسي لاسوداد هذه المناطق.توضع طبقه من المرهم على الأجزاء المصابة من الجلد ويغطى بقطعة من الشاش المعقم أو رباط عند اللزوم ويمكن استعمال المرهم عدة مرات حسب الحاجة.مع كريم رومكس لتفتيح البشرة والاماكن الحساسة مصرح به من وزارة الصحة المصرية 95%حماية ووقاية 230%نضارة اكثر خالى من الكورتيزون يعمل على تفتيح الاماكن الحساسة بفاعلية وامان وحماية ووقاية للبشرة ونضارتها تم الموافقة عليه فى المعامل الفرنسية وهو من خلاصة الاعشاب الطبيعية ويحتوى على مكونات طبيعيةوفعالة آمن
د. حكمت فريحات
طب عام
كريم بيتادين (المصرى) رائع للمنطقه الحساسه و بين الفخذين و تحت الابط ,مطهر ومضاد للفطريات والبكتريا التي هي السبب الرئيسي لاسوداد هذه المناطق.توضع طبقه من المرهم على الأجزاء المصابة من الجلد ويغطى بقطعة من الشاش المعقم أو رباط عند اللزوم ويمكن استعمال المرهم عدة مرات حسب الحاجة.مع كريم رومكس لتفتيح البشرة والاماكن الحساسة مصرح به من وزارة الصحة المصرية 95%حماية ووقاية 230%نضارة اكثر خالى من الكورتيزون يعمل على تفتيح الاماكن الحساسة بفاعلية وامان وحماية ووقاية للبشرة ونضارتها تم الموافقة عليه فى المعامل الفرنسية وهو من خلاصة الاعشاب الطبيعية ويحتوى على مكونات طبيعيةوفعالة آمن
د. حكمت فريحات
طب عام
كريم بيتادين (المصرى) رائع للمنطقه الحساسه و بين الفخذين و تحت الابط ,مطهر ومضاد للفطريات والبكتريا التي هي السبب الرئيسي لاسوداد هذه المناطق.توضع طبقه من المرهم على الأجزاء المصابة من الجلد ويغطى بقطعة من الشاش المعقم أو رباط عند اللزوم ويمكن استعمال المرهم عدة مرات حسب الحاجة.مع كريم رومكس لتفتيح البشرة والاماكن الحساسة مصرح به من وزارة الصحة المصرية 95%حماية ووقاية 230%نضارة اكثر خالى من الكورتيزون يعمل على تفتيح الاماكن الحساسة بفاعلية وامان وحماية ووقاية للبشرة ونضارتها تم الموافقة عليه فى المعامل الفرنسية وهو من خلاصة الاعشاب الطبيعية ويحتوى على مكونات طبيعيةوفعالة آمن